Functies

IDSeal Guardian-functies per platform

*Niet alle functies zijn beschikbaar op alle platforms. Hieronder vindt u een lijst met functies die beschikbaar zijn op Windows, Mac, Android en iOS.

    Windows Mac Android iOS

Wat het is

Hoe het u beschermt

       
Secure VPN
 
Beveiligt uw internetverbinding door uw online activiteiten privé te houden en voorkomt dat anderen uw identiteit en locatie kunnen zien. Houd er rekening mee dat sommige landen en bedrijven het gebruik van VPN’s blokkeren.
 
Antivirus
 
Eenvoudig te installeren en te gebruiken, beschermt apparaten tegen kwaadaardige programma’s. Het controleert, blokkeert en waarschuwt wanneer een bedreiging wordt gedetecteerd. Inkomende schadelijke e-mails worden geblokkeerd en in quarantaine geplaatst en uw computer kan volgens een vast schema automatisch worden gescand op bedreigingen.
 
 
Darkwebscanner
 
Gebruikt een uniek algoritme waarmee u kunt zien of uw wachtwoorden of e-mailadressen kunnen worden gevonden in databases die zijn gestolen door hackers en die worden gekocht en verkocht op het dark web.
 
Versleuteling gebruikersnaam & Wachtwoordkluis
Helpt bij het scannen van uw apparaat op traceerbare inloggegevens die u hebt gebruikt voor websites, portals of serviceproviders. Deze wachtwoorden worden vervolgens versleuteld en veilig bewaard in een digitale kluis.    
Bescherming persoonlijk profiel

Helpt bij het beperken van identificerende informatie die van uw apparaat zou kunnen worden gestolen door het gemakkelijk te maken om alle gebruikersprofielen (telefoonnummers, e-mailadressen, postadressen, creditcardgegevens, enz.) te vinden en te verwijderen in verband met ‘auto-fill’-functies.

     
Adblocker

Blokkeert zowel constante als dynamische banneradvertenties, waardoor uw browse-ervaring efficiënter en aangenamer wordt doordat u op internet kunt surfen zonder die vervelende advertenties.

 
Veilig browsen / Realtimebescherming en Waarschuwingen

Geeft u het vertrouwen om vrij op internet te surfen door u te waarschuwen wanneer u onveilige websites tegenkomt die u kunnen blootstellen aan malware, spyware, virussen en andere schadelijke scripts en door uw apparaat te controleren op phishing-pogingen, deze in realtime te blokkeren en u te waarschuwen.

     
Trackingblocker

Blokkeert het bijhouden van uw persoonlijke digitale gegevens tegen gebruik door derden en hackers.

Versleuteling digitale vingerafdruk

Neemt de gegevens die een website achter de schermen verzamelt en gebruikt om uw apparaat te identificeren, ook wel bekend als uw “digitale vingerafdruk”. Door de gegevens automatisch of op aanvraag te versleutelen, wordt in plaats daarvan een nep-digitale vingerafdruk gemaakt, zodat websites uw browsepatroon niet kunnen volgen.

   
Scanner en opschoner van browsertracks
 
Hiermee kunt u uw apparaat grondig reinigen door browsergegevens, cookies en andere elementen die uw browsepatroon volgen te verwijderen, zodat u proactief de kans kunt verkleinen dat deze inloggegevens worden opgeslagen en misbruikt. Met de instelling “Instellen en vergeten” kunt u automatisch cookies blokkeren waarvan wordt vermoed dat ze uw privacy schenden of schadelijk zijn.
 
     
Detectie van gevoelige documenten
 
Lokaliseert documenten op uw apparaten die gevoelige informatie kunnen bevatten, zoals bankrekening- of creditcardnummers en andere persoonlijk identificeerbare informatie.
 
Klus voor versleutelde documenten

Slaat gevoelige documenten op met behulp van de gecodeerde documentenkluis functie, zodat ze op een veilige plaats worden beschermd om te voorkomen dat uw informatie wordt gevonden en misbruikt.

   
Microfoon- en webcamblokkering
Hiermee kunt u kwaadwillende pogingen digitaal blokkeren waarbij derden proberen toegang te krijgen tot de camera en microfoon van uw apparaat en mogelijk proberen te luisteren en uw persoonlijke leven te observeren.
   
Privacyadviseur
 
Evalueert de machtigingen op uw apparaat, categoriseert ze op risiconiveau en doet aanbevelingen met betrekking tot deze instellingen om de privacy te verbeteren. Deze functie is alleen beschikbaar op Android-apparaten.
 
     
IDSeal Cloud Backup (2TB)
 
Een opslag- en hersteloplossing waarmee u een back-up van gegevens kunt maken op een veilige externe server en deze kunt herstellen naar de oorspronkelijke locatie of naar een ander apparaat vanaf elke locatie met een internetverbinding.
 
   
IDSeal PC Cleaning Utility
 
Schoont bestanden op die ervoor kunnen zorgen dat uw computer slecht presteert. Door dergelijke bestanden op te schonen, helpt de pc-reiniger om systeemcrashes en vastlopen te verminderen. Met het pc-reinigingsprogramma kunt u kiezen welke delen van uw computer moeten worden gescand en schoongemaakt.
 
     

 

IDSeal Guardian levert hulpmiddelen en bronnen om uw data en identiteit te beschermen. Het is echter onmogelijk om cybercrime en identiteitsdiefstal volledig te voorkomen. Uw eigen inspanningen om ongeoorloofde toegang te voorkomen spelen hierbij een belangrijke rol en de veiligheid van uw persoonlijke gegevens hangt af van uw gebruik van de juiste fysieke, elektronische en procedurele beveiligingen.